Taustaa


PIEKSÄMÄELLÄ on ollut harrastussukellustoimintaa vuodesta 1979 lähtien. Aluksi seura toimi uimaseuran alajaostona, mutta vuodesta 1992 itsenäisenä seurana. Seurassa on tällä hetkellä n. 100 jäsentä, joista 55 aikuista, 7 junioria ja 25 kannattajajäsentä.


Olemme jäsenenä Sukeltajaliito ry:ssa Sukeltaja>, joka puolestaan on jäsenliittona kansainvälisessä CMAS-järjestössä.CMAS>


..... ...

UIMAHALLIVUOROT ALKAVAT 9.1.2018


KESÄN AIKANA keskiviikkosukellukset. Kaikki mukaan! Katso tapahtumat!


ALLASVUOROT (valvojat) Käytössämme on kolme allasvuoroa viikossa. tiistaisin kello 19.15-20.45, torstaisin 19.15-20.45 ja lauantaisin 10.00-12.00.


HALLIVUOROILLA pidetään peruskuntoa yllä talvikauden aikana. Harjoitusmuodot ovat räpyläuinti, uinti, uppopallo, uppokiekko, laitetekniset harjoitteet. Uppopalloa pelataan yksin ja yhdessä alueen muiden joukkueiden kanssa kisaillen. Joka vuosi testataan sukeltajien tiedot leikkimielisessä halliralli-kilpailussa.


AVOVESI Avovesikauden aikana teemme kerran viikossa yhteisen sukellusretken. Järjestämme vuosittain sukellusleirin, joka suuntautuu ulkomaille mm. Norjaan, Punaisellemerelle ja Thaimaahan jne. Keväisin ja syksyisin järjestämme avovesileirit sekä osallistumme lähiseurojen järjestämille leireille mahdollisuuksien mukaan.


JUNIORITOIMINTA (katso norppatoiminta) Seurassamme ollut junioritoimintaa v.1990 lähtien. Nuorimpien osalta opetellaan uimataitoa ja perusvälinetekniikkaa. Taitojen karttuessa harjoitellaan uusia temppuja. Junioreilla on mahdollisuus suorittaa Pohjoismaiset vapaasukeltajakortit. Yli 12 vuotiailla on mahdollisuus suorittaa Junior- Scuba kortti ja 12-15 vuotiailla mahdollisuus osallistua laitesukelluksen peruskurssille. Olemme sitoutuneet noudattamaan Nuoren Suomen Operaation pelisääntöjä.


JÄSENYYDEN HYÖTYJÄ
? Sukeltajalehti 5 krt/vuosi
? Edullinen sukellusvakuutus
? Allasvuorot 3 krt/vko
? Kaikentasoista sukelluskoulutusta
? Kalustoa sukellukseen ja vesillä liikkumiseen
? Sukellushenkisiä ystäviä.